Om oss

Från planering till färdig lösning

Dahla är ett familjeföretag som har verkat inom inredningsbranschen sedan mitten av 1950-talet. Med stolthet kan vi säga att vi är nu inne på vår tredje generation och har specialiserat oss på att skapa trivsamma och funktionella fönstermiljöer för olika typer av offentliga utrymmen i Blekinge, Skåne, Kronoberg och Småland. Genom regelbundna samarbeten med arkitekter och inredare inom dessa områden har vi blivit experter på vårt område.

Vi erbjuder en omfattande produkt- och tjänsteportfölj som kan tillgodose dina unika behov. Vårt sortiment inkluderar olika typer av insynsskydd och solskydd, såsom gardiner, draperier och mörkläggningslösningar. Vi anpassar dessa efter dina specifika önskemål och krav för att skapa den perfekta lösningen för dig.

Vi förstår också vikten av ljudmiljön i offentliga utrymmen, och därför erbjuder vi ett brett utbud av textilier för ljuddämpning. Dessa textilier är särskilt utvalda för att kunna skapa en behaglig akustik i miljöer där ljudnivån kan vara hög.

För företag och kontor kan vi erbjuda helhetslösningar som passar dina behov. Vi kan hjälpa till med att skapa insynsskydd och solskydd för konferensrum och kontorsutrymmen. Dessutom erbjuder vi olika textillösningar för att skapa en trivsam och bekväm arbetsmiljö för dig och dina medarbetare.

Våra tjänster sträcker sig bortom produktutbudet. Vi erbjuder även konsultation, tillskärning, sömnad, pressning, montering och service för att säkerställa att du får en komplett lösning och en smidig process från början till slut.

Dahla har ett nära samarbete med ledande tillverkare av tyger i Europa. Vi har stolt en imponerande utställning med över 1 500 tygprover. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder ett brett urval av högkvalitativa tyger i olika färger, mönster och material, för att passa alla smaker och stilpreferenser.

Oavsett om du behöver hjälp med mörkläggning av offentliga utrymmen eller behöver skapa skräddarsydda lösningar för ditt företag, finns vi här för att svara på dina frågor och erbjuda professionell konsultation. Kontakta oss gärna för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att skapa en trivsam och funktionell fönstermiljö för dina projekt i södra Sverige. Vi ser fram emot att höra från dig!

Rådgivning

Sedan mitten av 1950-talet har vi arbetat med tusentals uppdragsgivare och leverantörer. Det har gett oss en stor kunskapsbank som vi naturligtvis delar med oss av i form av rådgivning.

Måttagning

För att gardinerna och solskydden ska passa perfekt i er fönstermiljö tar vi de mått vi behöver på plats. Samtidigt kan vi passa på att visa olika produktprover i den tilltänkta miljön.

Sömnad

Vi har egen syateljé där våra erfarna och välutbildade medarbetare syr upp alla gardiner. Det ger både snabbhet i leveransen och ger oss full kontroll över processen och kvaliteten.

Montering

Våra montörer har mångårig erfarenhet av branchen, både till trender och funktioner. De ser till att gardinerna och solskydden snabbt kommer på plats i er fönstermiljö.

Referenser

Här har vi samlat bilder från ett urval av de projekt inom offentliga miljöer som hotell, kontor och restaurang samt även privata hem som vi varit delaktiga i. Hör gärna av dig om du vill veta mer om de lösningar du ser på bilderna.

Några av våra leverantörer